Low Profile Creative Seminars

Testimonials

Μαρία Κιοσέ

Μαρία Κιοσέ

Ερασιτέχνης Φωτογράφος

Έχοντας παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια αυτά τα χρόνια, μπορώ να πω με σιγουριά πως είστε οι καλύτεροι!!! Παρακολούθησα με επιτυχία το σεμινάριο Adobe Photoshop!! Νίκο Βασιλάκη ότι και να πω ειναι λίγο!!! Μου μετέδωσες τις γνώσεις σου με τον καλύτερο τρόπο και έκανες το μάθημα ευχάριστο και καθόλου κουραστικό!! Φυσικά δεν σταμάτησα σε αυτό το σεμινάριο αφού αυτή τη στιγμή παρακολουθώ και το σεμινάριο φωτογραφίας για αρχάριους με τον Γιώργο!! Ανυπομονώ για την συνέχεια!!! 

Adobe Photoshop
Θάλεια Θεοδωρίδου

Θάλεια Θεοδωρίδου

Ερασιτέχνης φωτογράφος

Έχοντας μόλις αποκτήσει την καινούργια μου Dslr ξεκίνησα να αναζητώ σεμινάρια φωτογραφίας και τυχαία έπεσα σε μια διαφήμιση στο Facebook για τα τμήματα αρχαρίων του Γιώργου. Ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό για να με πείσει, και πλέον αφού έχω τελειώσει θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή! Εξαιρετική δουλειά, έμαθα τα πάντα για να φωτογραφίζω χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες της μηχανής μου και το σημαντικότερο..πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!! Το συνιστώ σε όλους ανεπιφύλακτα!

Φωτογραφία αρχαρίων
Μαρία Μηντσίδου (www.mintsidouphotography.gr)

Μαρία Μηντσίδου (www.mintsidouphotography.gr)

Φωτογράφος

Υπέροχο σεμινάριο! Συγχαρητήρια στο διοργανωτή Γιώργο Κατσαντώνη και φυσικά στον Ιορδάνη Μπουτζελιόγλου και την ομάδα του που μας προσέφεραν αυτό το δημιουργικό τριήμερο!!

On Location & Studio Photography
Γεωργία Χουρδάκη

Γεωργία Χουρδάκη

Ερασιτέχνης φωτογράφος

Όταν ξεκινά κανείς κάτι, έχει και υψηλές προσδοκίες. Έτσι είχα και εγώ ψάχνοντας για σεμινάρια φωτογραφίας. Από το πρώτο μάθημα όμως κατάλαβα ότι δε θα απογοητευόμουν! Όχι μόνο καλύφθηκαν οι προσδοκίες μου αλλά κέρδισα και πολλά περισσότερα. Μεταδοτικότητα, Υπομονή, Ηρεμία και κυρίως συνεχής Υποστήριξη ακόμη και μετά το πέρας του σεμιναρίου, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τα σεμινάρια Low Profile!!! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Φωτογραφία αρχαρίων
Πηνελόπη Καραματσούκη

Πηνελόπη Καραματσούκη

Φωτογράφος

H εξαιρετική οργάνωση της Low Profile Creative Seminars, με τη συνέπεια και την άμεση ανταπόκριση της, σε συνεργασία με τον φωτογράφο Νίκο Βασιλάκη, μου έδωσε επιτέλους τη δυνατότητα να μάθω και να χρησιμοποιώ το Photoshop σε επαγγελματικό επίπεδο.

Adobe Photoshop
Κώστας Χατζής

Κώστας Χατζής

Φωτογράφος

Πάρα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο για όσους θέλουν να μπουν στο κόσμο του Photoshop και της επεξεργασίας πορτραίτου! Εξαιρετική μεταδοτικότητα του Νίκου Βασιλάκη αλλά και εξαιρετικό κλίμα! Αξίζει να το παρακολουθήσεις!

Adobe Photoshop
Βασίλης Μπόνης

Βασίλης Μπόνης

Φωτογράφος

Eίχα δεί μια κοινοποίηση πέρισυ, για σεμινάρια Photoshop τμήματα Basic & Advanced με εισηγητή τον Νίκο Βασιλάκη, που διοργάνωσε η Low Profile Creative Seminars! Όταν είδα τη δουλειά του Νίκου, ακαριαία είχα φαντάστει τον εαυτό μέσα στο σεμινάριο! Πήρα τηλέφωνο και έτσι και έγινε! Πραγματικά, δείχνει τον τρόπο να γίνουμε καλύτεροι, μέσα από το σεμινάριο με τεχνικές που άλλοι δεν θα σου έλεγαν για κανέναν λόγο! Ότι έχω μάθει στο PS, το οφείλω στον Νίκο και τον συστήνω χώρις σκέψη! Είχα την χάρα και φέτος να εκμεταλευτώ την επίσκεψη του και να λύσω απορίες,να διορθώσω λάθη και να βελτιωθώ ακομα περισσότερο! 
Ευχαριστώ Νίκο & Γιώργο για ακόμα μία φορά!

Adobe Photoshop
Μαρία Μηντσίδου (www.mintsidouphotography.gr)

Μαρία Μηντσίδου (www.mintsidouphotography.gr)

Φωτογράφος

Από τα πιο εποικοδομητικά σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει και συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Ωραία οργάνωση από τη Low Profile Creative Seminars, φοβερός ο Νίκος Βασιλάκης και μεταδοτικός και όλα αυτά σε ένα ευχάριστο κλίμα!

Adobe Photoshop
Άννα Μουρατίδου

Άννα Μουρατίδου

Φωτογράφος

Ευχαριστούμε για όλα!!! Πολλές πληροφορίες από τις οποίες ο καθένας μπορεί να κρατήσει όσο περισσότερες του χρειάζονται. Ο δάσκαλος πολύ ευγενικός κ υπομονετικός!!! Και τα παιδιά της διοργάνωσης επίσης πολύ εξυπηρετικά!

Adobe Photoshop
Κατερίνα Χιωτέλη

Κατερίνα Χιωτέλη

Product Designer

Εξαιρετικός δάσκαλος ο Νίκος Βασιλάκης, με υπομονή και μεταδοτικότητα, δίνει έμφαση στην λογική του προγράμματος οπότε δεν γίνεται να ξεχάσεις αυτά που έμαθες. Μετά το σεμινάριο μπορώ να κάνω ότι χρειάζομαι και ακόμα περισσότερα!

Adobe Photoshop
Σάσα Μωυσίδου

Σάσα Μωυσίδου

Αρχιτέκτονας

Επέλεξα να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο σεμινάριο έχοντας κάποιες γνώσεις στο Photoshop αλλά διαπίστωσα ότι αυτά που γνώριζα ήταν ένα ελάχιστο κομμάτι του..Από τα καλύτερα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει, γιατί μαθαίνεις να σκέφτεσαι με τη λογική του προγράμματος και αυτό είναι το πιο σημαντικό ώστε να μην κάνεις οτιδήποτε μηχανικά αλλά να επιλέγεις συνειδητά την κάθε σου κίνηση για να βγάλεις εις πέρας αυτό που θέλεις να κάνεις. Ευχαριστώ λοιπόν για τις γνώσεις τις οποίες εισέπραξα και ένα μπράβο για την καλή οργάνωση του προγράμματος.

Adobe Photoshop
© 2024 Low Profile. All rights reserved.
Manqey Web Development Company